Hall 3 – Εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας

Ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την προστασία του αναβάτη και την εξατομίκευση της μοτοσυκλέτας. Ένας digital οδηγός προϊόντων από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες για προστασία και πρακτικότητα σε αναβάτες και μοτοσυκλέτες.

NORDCODE
Η Nordcode είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει αποκλειστικά είδη ένδυσης για μοτοσυκλετιστές. Τα προϊόντα της δημιουργούνται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των αναβατών και ικανοποιούν πλήρως όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ασφάλειας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια του σχεδιασμού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών, εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή, την άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη. περισσότερα »

MOTO MARKET
Στο Moto Market θα βρεις τα πάντα για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Η ποικιλία είναι τεράστια και σίγουρα υπάρχει το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σου. Κράνη, μπουφάν, γάντια, μπότες δερμάτινες φόρμες και πολλά ακόμα ακόμα είδη ένδυσης για κάθε καιρό και χρήση σε περιμένουν, ενώ αν θέλεις να εξοπλίσεις πλήρως τη μοτοσυκλέτα σου θα βρεις βαλίτσες, tank bags, βάσεις κινητών και GPS, αντικλεπτικά και πολλά ακόμα αξεσουάρ. περισσότερα »

AIROH
Η Ιταλική Airoh κατασκευάζει για περισσότερα από 20 χρόνια υψηλής ποιότητας κράνη με στόχο να κάνει προσιτή σε όλους την τεχνολογία και το επίπεδο ασφάλειας που απολαμβάνουν οι αγωνιζόμενοι. Η γκάμα της είναι πλήρης αφού περιλαμβάνει full face, ανοιγόμενα, jet, on-off, καθώς και αγωνιστικά κράνη για enduro και motocross. περισσότερα »

MT
H Ισπανική MT Helmets κατασκευάζει κράνη με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη, ενώ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμφάνιση με τα κράνη της να έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακά γραφικά και ξεχωριστή αισθητική. Η γκάμα της είναι πλήρης και καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε χρήση, αφού περιλαμβάνει full face, ανοιγόμενα, jet, trial και off road κράνη. περισσότερα »

CABERG
Η Caberg ιδρύθηκε το 1974 στο Bergamo της Ιταλίας, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα η έδρα της εταιρείας. Πρόκειται για μια άκρως ενεργή εταιρεία με πολλές καινοτομίες στην ιστορία της που κατασκευάζει κράνη με γνώμονα την άνεση, τη λειτουργικότητα και φυσικά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Το 1998 γίνεται η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που παρουσιάζει ανοιγόμενο κράνος, το οποίο ανοίγει με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και μάλιστα μπορεί να μετατραπεί σε jet με την αφαίρεση του σαγονιού. περισσότερα »